Untitled
04 jul 2014
week 55: 27 juni t/m 03 juli

We hebben Bas op 27 juni naar de Peuterspeelzaal gebracht. Daarna heeft Laura met het loopwagentje gespeeld. Ze heeft een paar “pasjes” gezet.
Op 28 juni zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Toen Bas op zijn trommel aan het rammen was, heeft Laura op een fluitje geblazen; kunnen ze morgen samen Nederland aanmoedigen tijdens de 8e finale van het WK voetbal ;-). Na het avondeten hebben Laura en Bas fijn in bad gespeeld.
Op 29 juni hebben we bij tante Maartje, oom Tom en Eline samen met opa en oma Van Aerle, tante Willeke en oom Arjan gegeten en voetbal gekeken. Laura heeft druk mee-gesupport.
Bas, Laura en ik zijn op 30 juni een stukje gaan wandelen. We hebben de eendjes gevoerd en zijn bij de pauw gaan kijken. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan fietsen. Bas heeft Mark laten zien waar de Peuterspeelzaal en de speelplaatsen zijn. Daarna hebben we nog op de trampoline en de glijbaan gespeeld.
We hebben op 01 juli Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht en zijn daarna boodschappen gaan doen. Thuis heb ik eerst even met Laura gespeeld en na haar fruithap heeft ze nog een uurtje geslapen voordat we Bas weer mochten ophalen.
We zijn op 02 juli op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Daar hebben we samen met tante Maartje en Eline geluncht. Toen Laura haar konijn uit bed had laten vallen, gaf Bas die aan haar terug en zei: “Alsjeblieft, mevrouw Van Miieeerlo” ;-). We hebben in de tuin gegeten. Daarna hebben Bas en Laura nog met de waterbaan geknoeid (ze waren allebei erg nat geworden) en hebben ze fijn in bad gespeeld. Laura wil niet meer blijven zitten in bad; ze gaat steeds staan, hangt over de badrand en valt weer op haar gat.
Op 03 juli zijn we ’s middags op de fiets naar Lieke, Julian en Sophie gegaan. We hebben in de tuin gezeten. Laura heeft heel even in de tuin gekropen, maar ze zat of in de zon of op de stenen en dat kruipt niet zo fijn op blote knietjes ;-), de rest van de tijd wilde ze op schoot. Na het avondeten hebben Bas en Laura veel plezier gehad op de trampoline. Laura kroop steeds heen en weer en Bas was rondjes om haar heen aan het rennen. Ze hebben nog even in bad gezeten en zijn daarna lekker gaan slapen.
Het mee-eten met de pot gaat erg goed. Ik doe het vlees van Laura nog door de blender, de aardappels en groente eet ze wel gewoon.
Laura is erg druk met staan en kruipen. Ze kruipt nu echt op handen en knieën in plaats van dat ze tijgert. Ze schuifelt wat heen en weer langs de salontafel en in de box, klimt de trap op als ze de kans krijgt. Als ze in de box staat, gaat ze steeds ergens bovenop staan (op haar bal, de theepot of televisietje).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative